VERSCHIL HAPRO CARVER - HAPRO TRAXER

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Hapro producten. Als u op dit moment deze pagina bekijkt, betekent dit dat voor u de verschillen tussen de Traxer en de Carver nog niet geheel duidelijk zijn. Uiteraard voorzien wij u graag van deze belangrijke informatie omtrent de verschillen tussen deze dakkoffers zodat u de juiste keuze kunt maken.Qua specificaties zijn de Hapro Carver en Hapro Traxer vrijwel identieke dakkoffers. De overeenkomsten en verschillen laten zich het beste als volgt beschrijven.

VERSCHILLEN

1. De vormgeving: de Hapro Carver heeft een rondere vormgeving en de Hapo Traxer dakkoffer heeft een iets hoekiger design.

2. Inhoud: verder zit er een verschil in de literinhoud, de Hapro Carver heeft 20 liter meer inhoud dan de Hapro Traxer.

3. Kunststof: de Hapro Carver Brilliant Black is standaard uitgerust met ABS/PMMA kunststof. Dit type kunststof is iets hoger gepositioneerd en wordt als exclusiever gezien. Hierdoor heeft de koffer een hoogglans/glossy afwerking. Standaard is de Traxer uitgerust met ABS/ASA dit type kunststof heeft een matte afwerking. Indien u beide koffers 1-op-1 wenst te vergelijken kunt u het beste de Carver vergelijken met Traxer Brilliant Black, deze koffer is van exact hetzelfde type kunststof gemaakt.

OVEREENKOMSTEN

Beide dakkoffers zijn aan beide zijden eenvoudig te openen met de bijgeleverde sleutelset en bevatten ze het Premium-fit montagesysteem – beide dakkoffers zijn namelijk uitgerust met dit handige en gebruiksvriendelijke bevestigingssysteem. Ook zijn de koffers UV-bestendig, waterdicht, mogen ze tot 75 kilo beladen worden en hebben ze spanbanden aan de binnenzijde om uw bagag vast te zetten. Let op: de Hapro Traxer beschikt standaard over 3 spanbanden. De Hapro Carver wordt geleverd met 2 spanbanden.

Dit waren de verschillen en de overeenkomsten van de Hapro Carver en de Traxer. Welke keuze u ook maakt, de Hapro Carver of de Hapro Traxer, beide dakkoffers zijn een uitstekende keuze. De dakkoffers zijn van alle gemakken voorzien en zijn aerodynamisch van ontwerp. Het is aan u om te bepalen welke vormgeving u het meeste aanspreekt.

Beide modellen zijn uit eigen voorraad leverbaar en kunnen dus snel geleverd worden.

De Hapro Carver 6.5 Special Edition is exclusief verkrijgbaar in onze Hapro webshop. Deze dakkoffer heeft een volume van 430 liter en de buitenmaten zijn: 192 x 82 x 42 cm (L x B x H). De dakkoffer is uitgevoerd in ABS/PMMA hoogglans zwarte kunststof. 

De Hapro Carver 8.5 Special Edition is exclusief verkrijgbaar in onze Hapro webshop. Deze dakkoffer heeft een volume van 550 liter en de buitenmaten zijn: 217 x 92 x 43 cm (L x B x H). De dakkoffer is uitgevoerd in ABS/PMMA hoogglans zwarte kunststof.

De Hapro Traxer 6.6 heeft een volume van 410 liter en de buitenmaten zijn: 191 x 81 x 42 cm (L x B x H). Deze dakkoffer is verkrijgbaar in zowel ABS/ ASA als in ABS/ PMMA kunststof. Dit betekent dat de dakkoffer in diverse kleuren beschikbaar is, waaronder mat antraciet, zilvergrijs en hoogglans zwart. 

De Hapro Traxer 8.6 heeft een volume van 530 liter en de buitenmaten zijn: 215 x 90 x 43 cm (L x B x H). Deze dakkoffer is verkrijgbaar in zowel ABS/ ASA als in ABS/ PMMA kunststof. Dit betekent dat de dakkoffer in diverse kleuren beschikbaar is, namelijk: mat antraciet, zilvergrijs, hoogglans wit en hoogglans zwart.