UITLEG HAPRO FIETSENDRAGERS

Hapro heeft verschillende typen fietsdragers in het assortiment, van het zeer complete instapmodel Hapro Atlas Active tot de stoere, geavanceerde Hapro Atlas Premium XFold en de Hapro Giro voor op het dak van uw auto. Daarnaast zijn er verschillende opties voor het aantal fietsen dat op de fietsdrager past; van een enkele drager tot een waar u maar liefst vier fietsen op kwijt kunt.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN HAPRO FIETSENDRAGER?

OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK
Dankzij tal van slimme features en eenvoudige bevestigingssystemen scoren Hapro fietsendragers hoog op gebruiksgemak en betrouwbaarheid

KWALITEIT EN VEILIGHEID
Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Onze Hapro fietsendragers zijn daarom grondig getest en gecertificeerd volgens de strikte RDW E4 veiligheidsvoorschriften.

VOOR IEDERE FIETS
Brede wielbasis? E-bike? Geen probleem! Binnen ons assortiment vind je vrijwel altijd een fietsendrager die geschikt is voor jouw fiets.

EENVOUDIG BELADEN
Het plaatsen van de fietsen op een fietsendrager kan soms best zwaar zijn. Daarom hebben we voor al onze fietsendragers oprijgoten beschikbaar. Wel zo handig!

OP EN TOP VEILIG

Met een Hapro fietsendrager bent u verzekerd van een betrouwbare partner achterop uw auto. Alle fietsendragers worden onderworpen aan een reeks strenge tests; niets is aan het toeval overgelaten. Alle Hapro fietsendragers zijn met vlag en wimpel voor deze testen geslaagd en ze zijn door de RDW gecertificeerd. U kunt dus met een gerust gevoel uw fiet(sen) op een Hapro drager monteren.

3 JAAR GARANTIE

Hapro stelt hoge eisen aan materialen en productieprocessen. Alles wordt grondig gecontroleerd om aan de strikte productienormen te voldoen. Hierdoor kan Hapro een uitstekende kwaliteit van alle producten garanderen.

 

Persoonlijk advies nodig? Vraag het onze klantenservice > 

Bekijk ook de veelgestelde vragen >

DE HAPRO ATLAS SERIE. VEELZIJDIG PRAKTISCH.

Of u nu een dagje uit, weekendje weg of met de auto op vakantie gaat, voortaan kunnen de fietsen gewoon mee dankzij de fietsendragers van Hapro! Het is natuurlijk belangrijk om met de juiste fietsendrager op pad te gaan. Hieronder vindt u een compleet overzicht van het vernieuwde Hapro fietsendrager assortiment. 

HAPRO ATLAS ACTIVE

De Hapro Atlas Active is een robuuste fietsendrager voor iedereen die op zoek is naar een fraai uitgevoerde drager voor een gunstige prijs. Dit zeer complete instapmodel heeft alles wat een fietsendrager hoort te hebben en is verkrijgbaar in een variant voor 1, voor 2, voor 3, en voor 4 fietsen. Daarnaast is de 1-drager en de 4-drager verkrijgbaar in een variant met een 7-polige en een 13-polige stekker.


HAPRO ATLAS PREMIUM

De Hapro Atlas Premium is in het verleden al meerdere malen uitgeroepen tot Beste Koop door de ANWB, mede vanwege de eenvoudige montage en stabiliteit. Deze fietsendrager is verkrijgbaar in een variant voor 2 en voor 3 fietsen.


HAPRO ATLAS PREMIUM XFOLD

De Hapro Atlas Premium XFold is het topmodel. De drager is volledig opvouwbaar en is dankzij een innovatief bevestigingssysteem moeiteloos op de trekhaak te bevestigen. Deze fietsendrager is verkrijgbaar in een variant voor 1 en voor 2 fietsen.


HAPRO GIRO

Als u geen trekhaak heeft of simpelweg uw fiets liever op het dak van uw auto wil vervoeren, is de compacte en lichtgewicht fietsendrager Hapro Giro een goede keuze. Deze is eenvoudig te monteren op het dak van uw auto en kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer u deze niet gebruikt


ACCESSOIRES

Om het plaatsen van fietsen nog gemakkelijker te maken – met name voor zwaardere e-bikes – is het gebruik van een oprijgoot ideaal. Hapro heeft voor elke fietsendrager een bijpassende oprijgoot beschikbaar. Voor de Atlas Active en Atlas Premium is er een oprijgoot die op beide modellen past. Deze past daarnaast ook op de oudere Atlas modellen. Voor de Atlas Premium XFold is een aparte oprijgoot beschikbaar die perfect past bij het robuuste uiterlijk van de XFold dragers.