UITLEG HAPRO DAKDRAGERS

De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis wanneer je bagage op het dak van je auto wilt gaan vervoeren. 

Er zijn talloze automerken en modellen op de markt. Dit betekent dat er verschillende dakconstructies zijn, wat weer tot gevolg heeft dat er verschillende dakdragers en bevestigingssystemen zijn om de dakdrager op uw auto te bevestigen. Het bevestigingssysteem van de Cronos dragers past nagenoeg op iedere dakreling, afhankelijk van het type, zowel open als gesloten (geïntegreerde dakrails).

Snel inzien welke dakdrager geschikt is voor uw auto? Raadpleeg dan de Hapro Cronos voertuig-specificatielijst. Deze vindt u tevens terug op de productpagina’s van onze dakdragers onder het tabblad Downloads. Mocht u twijfelen dan kunt u natuurlijk altijd onze klantenservice contacteren voor hulp en advies.

KLAAR OM TE GAAN
De dragerstangen en dragervoeten zijn voor gemonteerd, waardoor de dakdragers direct klaar zijn voor gebruik. Dankzij de eenvoudige montage van de dragers op de dakreling ben je zo klaar om te gaan.

VEILIGHEID VOOR ALLES
De Hapro Cronos dakdragers zijn aan beide kanten veilig af te sluiten met een sleutel, zodat de dragers altijd goed beschermd zijn tegen diefstal.

AERODYNAMISCH EN STIL
De slanke aerodynamische vorm van de Cronos Aero dakdragers snijdt door de wind, wat een gunstige invloed heeft op zowel de luchtweerstand als het windgeruis tijdens het rijden.

MULTIFUNCTIONEEL
De aluminium Cronos uitvoeringen zijn voorzien van een handig T-profiel met een verwijderbare rubberen strip. In deze opening kan een T-profiel adapter geschoven worden, bijvoorbeeld voor het bevestigen van een fietsendrager of dakkoffer.

VERSCHIL TUSSEN HAPRO CRONOS EN CRONOS AERO

De Hapro Cronos dakdragers zijn verkrijgbaar in twee varianten. De ‘normale’ Cronos en de Cronos Aero. De Cronos Aero modellen hebben een aerodynamisch vleugelprofiel, gemaakt om door de wind te snijden en dat heeft een gunstige invloed op zowel de luchtweerstand als het windgeruis tijdens het rijden. Buiten dit design element zijn de dragers nagenoeg gelijk en kunt u bij aanschaf van beide typen dakdragers rekenen op een jarenlang gebruik. 

DAKDRAGER ONDERDEEL KWIJT? BIJ ONS BESTELT U EENVOUDIG ALLE HAPRO DAKDRAGER ONDERDELEN

Bent u een onderdeel van uw originele Hapro dakdragers kwijt of is er een onderdeel toe aan vervanging? Geen nood! Via onze webshop bestelt u eenvoudig alle Hapro dakdrager onderdelen na. Of het nu gaat om rubbers, wingeleidingsstrips, complete klemblokken of sleutels, in onze webshop vindt u alles.