OVER VDL HAPRO

Als dochteronderneming van VDL, geniet Hapro een onbetwistbare reputatie als toonaangevend merk in hoogwaardige dakkoffers en fietsendragers. 
 
Sinds 1982 heeft Hapro zich gevestigd als een vertrouwde naam, met een focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om avontuurlijke reizen of gewoonweg omdat u extra bagageruimte nodig heeft, de dakkoffers en fietsendragers van Hapro bieden een naadloze en stijlvolle oplossing voor elke reisbehoefte. 
 
Laat Hapro uw reiservaring naar nieuwe hoogten tillen met betrouwbare en innovatieve producten.

EeN 100% Nederlands merk

Hapro dakkoffers, fietsendragers en dakdragers worden gewoon op Nederlandse bodem ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak en design. Mede hierdoor is Hapro uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde merken voor travel producten.

veiligheid en comfort

Wat uw bestemming ook is, met een Hapro dakkoffer of fietsendrager bent u altijd veilig en comfortabel onderweg. Oog voor detail en het gebruik van de meest geavanceerde, moderne materialen maken van een Hapro product een waardevolle investering. Dankzij de ruime keuze in modellen, kleuren en formaten, is er altijd een Hapro dakkoffer of fietsendrager die perfect past bij uw auto en reiswensen.

DUURZAAM ONDERWEG

Bij de productie van Hapro dakkoffers wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled kunststof. Tot maar liefst 90% van de grondstoffen in Hapro producten is afkomstig van gerecycled afval uit het productieproces (zgn.  regeneraat) en afval wat elders aangekocht is uit circulaire bronnen.