INFORMATIE OVER BEZORGEN

Wanneer u heeft gekozen voor de optie snelle levering en u heeft uw bestelling vóór 15:00 uur voltooid op een werkdag dan wordt uw bestelling reeds de eerstvolgende werkdag geleverd. Bestelling die wij op zaterdag en zondag ontvangen worden op maandag verwerkt en op dinsdag geleverd. 

Belangrijk! Controleer de verpakking direct bij aflevering. Mocht er sprake zijn van doosschade, laat dit dan opnemen op het afleverformulier (en maak bij voorkeur ook foto’s). Mocht bij het uitpakken onverhoopt blijken dat ook het product beschadigd is, meld dit dan uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst.

BESTELLING VAN EEN DAKKOFFER (OF IN COMBINATIE MET EEN DAKKOFFER)

Dakkoffers zijn dermate grote pakketten dat deze met een vrachtwagentransport geleverd worden (vergelijkbaar met meubel-leveringen). De avond voor levering kunt u op www.aflevertijdstip.nl zien hoe laat uw bestelling de volgende werkdag geleverd wordt. U ontvangt van onze transporteur een indicatie van 3 uur, zodat u niet de hele dag thuis op uw bestelling hoeft te wachten. Zorg er wel voor dat u op het geplande aflevermoment thuis bent. Mocht u niet aanwezig zijn, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor een tweede afleverafspraak. Het betreft namelijk geen reguliere pakketdienst.

BESTELLING VAN EEN FIETSENDRAGER, ENKEL DAKDRAGERS OF ACCESSOIRES

U ontvangt van onze transporteur Transmission automatisch een Track & Trace code met een leverindicatie. Levering geschiedt altijd op de eerstvolgende werkdag (mits voor 15:00 uur besteld) en voor deze leveringen is het niet mogelijk om een afleverdag te kiezen. Zorg er s.v.p. voor dat u op het geplande aflever moment thuis bent. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, zorg er dan voor dat u een duidelijke instructie voor de bezorger achterlaat. Er wordt ten alle tijden een ‘niet thuis’ bericht in de brievenbus achtergelaten. 

Onderstaand leveringsschema geeft u meer duidelijkheid over wanneer u uw Hapro bestelling mag verwachten. 

Dag van bestelling (vóór 15:00 uur). Klik op het plusje om de leverdag te zien. 

Uw bestelling zal op dinsdag bij u worden bezorgd.

Uw bestelling zal op woensdag bij u worden bezorgd.

Uw bestelling zal op donderdag bij uw worden bezorgd.

Uw bestelling zal op vrijdag bij u worden bezorgd.

Uw bestelling zal op maandag bij u worden bezorgd. 

Uw bestelling zal op dinsdag bij u worden bezorgd.

Uw bestelling zal op dinsdag bij u worden bezorgd.


BESTELLING VAN SLEUTELS EN SERVICE ONDERDELEN

Let op! Orders voor sleutels en service onderdelen welke vóór 09:00 uur geplaatst zijn zullen dezelfde (werk)dag nog worden verwerkt. Deze bestellingen worden standaard per reguliere post verzonden, waardoor de levertijd langer is. U ontvangt hiervoor geen Track & Trace code en de zending wordt onverzekerd verstuurd. Kiest u voor de optie verzending per DHL dan ontvangt u een Track & Trace code met lever indicatie en wordt uw bestelling doorgaans binnen 1 tot 2 dagen geleverd. Spoedbestellingen worden tot 12:00 uur verwerkt en dezelfde dag nog verzonden.

OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN 2023

Tijdens de feestdagen (1e, 2e kerstdag en 1 januari) zullen ons magazijn en de klantenservice gesloten zijn. U kunt uw bestelling regulier via de webshop plaatsen. Uw order zal op woensdag 27 december worden verwerkt en de eerstvolgende levermogelijkheid is in dat geval donderdag 28 december.