COMPATIBILITEIT DAKDRAGERS

Met Hapro dakdragers kiest u voor kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Onze Hapro dakdragers zijn geschikt voor auto’s met reguliere en geïntegreerde dakrails. Twijfelt u welke dakdrager geschikt is voor uw merk/model/type auto, raadpleeg dan de Hapro compatibiliteit-/ applicatielijst. Deze wordt regelmatig ge-update met nieuwe modellen. 

3 MANIEREN VAN BEVESTIGEN

In de basis zijn er 3 manier om dakdragers te bevestigen. Welke methode u dient te gebruiken is afhankelijk van uw type auto en de door de fabrikant gekozen wijze.

  1. Dakdragers monteren op de dakreling van uw auto (open of gesloten/ geïntegreerde dakreling).
  2. Dakdragers monteren in de daarvoor bestemde fix points op het dak.
  3. Dakdragers monteren in de deur openingen van uw auto.

De originele Hapro Cronos en Cronos Aero dakdragers zijn uitsluitend geschikt voor montage op auto’s met een dakreling (open of gesloten/ geïntegreerde dakreling).

DAKDRAGERS MONTEREN OP DE DAKRELING VAN UW AUTO

De Hapro Cronos dakdragers zijn geschikt voor vrijwel elke auto met dakrailing, zowel open als gesloten (geïntegreerde dakrails). De Hapro Cronos dakdragers zijn verkrijgbaar in een normale aluminium en een Aero uitvoering. Door de automerkenlijst te raadplegen kunt u zien welke Hapro dakdragers geschikt zijn voor uw auto. Kijkt u alstublieft goed welk merk, model, type en bouwjaar auto u heeft, want de dakdrager die wordt aangegeven voor uw auto is dan ook echt alleen de dakdrager die geschikt is voor uw auto. Mocht u twijfelen dan kunt u natuurlijk altijd onze klantenservice contacteren voor hulp en advies.

DAKDRAGERS MONTEREN IN DE DAARVOOR BESTEMDE FIX POINTS VAN UW AUTO

Bij deze manier van bevestigen gebruikt u de zogenaamde fix-points. Deze fix points zitten verwerkt in het dak en zijn door middel van een klepje afgesloten. U dient de 4 klepjes te openen en de voetunits op de voorbestemde punten te bevestigen. Helaas hebben wij voor dit type bevestiging geen dakdragers in ons Hapro assortiment. Wij adviseren u om uw merkdealer te raadplegen voor de aanschaf van geschikte dakdragers. Onze Hapro dakkoffers zijn dankzij het ingenieuze Premium-Fit montagesysteem compatibel met vrijwel alle gangbare dakdragers. De maximale maatvoering van de dakdragers vindt u terug op de product pagina’s van onze Hapro dakkoffers. 

DAKDRAGERS MONTEREN TUSSEN PORTIER EN DAK

Indien uw auto niet beschikt over een dakreling of de zogenaamde fix points kunt u de dakdragers monteren tussen de portieren en het dak van uw auto. De dakdrager wordt dan geplaatst tussen deur en dak. U dient de dakdrager op de daarvoor bestemde plaats in het portier te plaatsen. Helaas hebben wij voor dit type bevestiging geen dakdragers in ons Hapro assortiment. Wij adviseren u om uw merkdealer te raadplegen voor de aanschaf van geschikte dakdragers. Onze Hapro dakkoffers zijn dankzij het ingenieuze Premium-Fit montagesysteem compatibel met vrijwel alle gangbare dakdragers. De maximale maatvoering van de dakdragers vindt u terug op de product pagina’s van onze Hapro dakkoffers. 

Controleert u voordat u een Hapro dakdrager aanschaft de comptabiliteit via de automerken applicatielijst. Hier vindt u welke dakdrager geschikt is voor uw auto. 

     Automerken applicatielijst